محل تبلیغات شما

چرا سینه های بانوان دچار شل شدگی و افتادگی می‌شوند ؟
دختران در آغاز سن بلوغ بعلت فوران هورمونهای جنسی تغییرات فیزیولوژیک در نواحی مختلف بدن و اندامهایشان را می‌بینند که یکی از این تغییرات چشمگیر همان بزرگ شدن بافت ها می‌باشد.
در طی این دوره بسته به مسایل ژنتیکی و فیزیولوژیک سینه‌ها افزایش سایز مختلفی پیدا می‌کنند تا اینکه به حد مشخصی رسیده و تقریبا ثابت می‌شود اما قبل از اینکه وارد وضعیت بارداری اول بشوند باز هم می‌تواند دستخوش تغییرات در سایز و فرم ها شوند.

مثلا در دختر خانمهایی که به دلایل مختلف دچار چاقی عمومی بشوند قطعا می‌توانند بزرگی سینه‌ها را هم خواسته یا ناخواسته مشاهده نمایند و یا اگر دختر خانمها دچار بیماریهای نه همانند بروز بیماریهای تخمدانی با غلبه هورمونها شوند باز هم ممکن است که سینه‌هایشان از افزایش سایز بیشتری برخوردار شوند. از اینها که بگذریم عمومی‌ترین علت افزایش سایز سینه‌ها همان بارداری مشهور است در طی دوره فیزیولوژیک بارداری در اثر افزایش هورمونهای بارداری بافت ها دچار افزایش سایز چشمگیری طی نه ماه بارداری شده که این افزایش سایز پس از وضع حمل یا زایمان بدلیل فوران هورمون شیردهی بازهم ادامه پیدا کرده که باعث کشیدگی و سفتی شدید پوست سینه‌ها می‌شود.

به نوعی این افزایش سایز موجب باز شدن بیش از حد پوست سینه‌ها شده که همان خطوط استریا در اینجا هم خودنمایی می‌کند که برای شل شدن بیشتر سینه‌ها دلیل مضاعفی خواهد بود.
تا زمانیکه مادر به کودکش شیر می‌دهد معمولا احساس شل شدگی در بافت ها نمی‌کند ولی از زمانیکه تقریبا شیردهی به کودکش را قطع کند و بافت ها شروع به تحلیل رفتن کنند کم‌کم متوجه مشکل جدیدش که همان شل شدگی بافت ها باشد می‌شود.
وقتی‌که تمام بافت مربوط به شیردهی از بین رفت و سینه‌ها کاملا خالی شد این شل شدگی به نقطه اوج خود رسیده و پوست سینه‌ها مملو از چروکهای جدید شده و سینه‌ها کاملا افتادگی واضح پیدا می‌کنند.
اتفاقا در این مرحله دیگر سینه ها جذابیت زمان قبل از بارداری اول را نداشته و خانمها از نظر زیبایی ظاهری دچار افسردگی می‌شوند چون تازه متوجه تغییر رفتار همسرشان شده و به فکر چاره کار می‌افتند.
معمولا راه‌هایی را که پزشکان به این خانمها پیشنهاد می‌دهند مثل گذاشتن پروتز .جراحی پلاستیک و تزریق ژل و فیلر و موارد دیگر چون عمدتا با بارداری‌های احتمالی بعدی مغایرت دارد باعث انصراف بانوان می‌شود و مجبور می‌شوند تا اتمام مراحل بارداری و شیردهی که در آینده برایشان پیش می آید صبر کنند.
ولی با آمدن روش پلاسما فیبروبلاست تمام مشکلات خانمها حل شده و می‌توانند برای سفت کردن و لیفت ها بعد از هر مرحله بارداری و شیردهی از روش نوین پلاسما استفاده کنند .این روش هیچ مشکلی نه برای بارداری و نه برای شیردهی ایجاد نخواهد کرد.

درمان خطوط استریا پوست ها
برای درمان خطوط استریا ها می‌توانیم به دو صورت عمل کنیم:

بافت ها دچار شل شدگی نبوده و فقط خطوط استریا باعث زشتی ظاهری شده است. در این موارد از پلاسما صرفا روی خطوط استفاده می‌شود و باعث رفع خطوط و یکدست شدن پوست استفاده می‌شود در نهایت ظاهر و قوام ها تغییری نخواهد کرد.
بافت ها هم خطوط استریا دارند و هم دچار شل شدگی و آویزان بودن بافت سینه که قاعدتا پوست سینه‌ها هم چروکهای زیادی دارند. در این مورد ما تمام پوست سینه‌ها را تحت درمان پلاسما برده و نهایتا هم خطوط استریا برطرف می‌شود و هم چروکها ناپدید خواهند شد.
در این درمان ظاهر ها سفت و جمع شده و تقریبا حالت طبیعی و معمولی پیدا می‌کنند .پس از تکمیل پروسه درمان و طبیعی شدن رنگ  پوست و از بین رفتن التهاب اگر داوطلبان بخواهند که لیفت هم انجام شود می‌توانیم در مناطقی که برای شکل دهی و لیفت سینه‌ها لازم داریم یک نوبت پلاسما به قصد ایجاد شکل دهی زیبایی و لیفت انجام بدهیم.

بعد از پلاسمای سینه‌ها چکار باید کرد ؟
مثل هر جای دیگری که پلاسما انجام می‌شود تا دو روز ترجیحا استحمام نکند. از لحظه اول از کرمهای ضد التهاب و ترمیم کننده استفاده شود. برای کمک به جمع شدن پوست حتما از گن های مخصوص سینه استفاده شود و تا سه ماه این مراقبتها تداوم داشته باشد.

تلفنهای کلینیک جهت مشاوره و تعیین وقت:
09123374393
028552825
028701752

اینستاگرام:  http://instagram.com/drplasma.ir

کرم سفید کننده فوری بدن ووکس

کرم رفع ترک در بارداری آیچون بیوتی

کرم زیبایی روبینا گلد شمعدانی (چند منظوره)

سینه‌ها ,ها ,هم ,بارداری ,بافت ,پوست ,شل شدگی ,بافت ها ,افزایش سایز ,خطوط استریا ,پوست سینه‌ها

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مداد سیاه علوم جغرافیایی(ژئومورفولوژی) شرکت بیمه میهن ( سهامی عام )